Nieuws

Nieuws

John Williams staat weer in Rotterdam Ahoy

John Williams staat op vrijdag 27 oktober 2023 met zijn show RnB Oldskool Hits Club Tracks in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy.

Na een compleet uitverkocht Ahoy in 2022 komt dit nostalgische muziekspektakel van John Williams heel hard terug. Ook deze editie neemt hij je weer mee op reis door de 80s, 90s en 00s. Gewapend met een arsenaal aan heimwee-opwekkende hits, aanstekelijke anekdotes en een collectief van de beste muzikanten en de meest spatzuivere zangtalenten van ons land laat hij je ook dit keer partyen like it’s 1999…of 1987 of 2003.

RnB Oldskool Hits Club is een grote, energieke trip down memory lane. En brengt je naar een tijd waar je de nieuwste muziek nog ontdekte via illegale bootlegs, je trui vooral oversized, gebreid en kleurrijk moest zijn en Doc Martins een no-brainer waren. Deze avond mixt John het allemaal in elkaar; van de opkomst van de hip-hop tot de haarlak-hoge pony, van Fubu tot the Fugees, van de eerste Nike Air Jordan tot Montell Jordan, van Blackstreet tot de Breakout, van de Rubik’s Cube tot Ice-Cube, van De La Soul tot Sylvana’s Soul, van zweetbandjes tot Keith Sweat, van Miami Vice tot Vanilla Ice, van Jodeci tot Carlo Colluci, van de Gameboy tot Boyz2Men, en nog heel veel meer. 

Johnny's Friday bij Sublime!

John Williams kennen we als een echte tv-man. In maart 2022 gaat John naast tv nu ook een radio uitdaging aan: een wekelijkse radio-uitzending om het weekend swingend in de te luiden. Williams gaat het programma Johnny’s Friday maken op radiozender Sublime.

Het programma is iedere vrijdag te horen zijn tussen 16.00 en 19.00 uur.

Sublime