informatie

Informatie over RnB Oldskool Hits

- Algemene informatie

Na aankoop van je tickets ontvang je een bevestiging en download link naar je tickets van onze ticketprovider de NTK. 

Heb je vragen over je tickets? Dan kan je contact opnemen met onze ticketprovider de NTK via het telefoonnummer 0900-9203. Klik hier voor meer informatie over de NTK.

Datum: vrijdag 27 oktober 2023

Tijden: 20.00 uur tot +/- 22.30 uur 

Adres: Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10 3084 BA in Rotterdam

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Ahoy. 

Ja, het is echter niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee te nemen. Funcamera’s (gewone kleine digitale camera’s) zijn wel toegestaan evenals mobiele telefoons. Het is echter niet toegestaan om opnames of foto’s die u heeft gemaakt voor commerciële doeleinden te gebruiken. 

- Op locatie

Binnen Rotterdam Ahoy zijn er kluisjes aanwezig. Deze zijn tegen betaling te gebruiken.

Ja, bij de RTM Stage kun je jouw waardevolle spullen tegen betaling opbergen in een kluisje. Tassen groter dan A4 formaat of andere grote items zoals bijvoorbeeld een paraplu of helm passen niet in deze kluisjes. Deze kun je inleveren bij de garderobe. Tijdens show zijn de garderobes niet geopend. 

Er is EHBO aanwezig in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Heb je EHBO nodig? Meld je dan bij de EHBO post of spreek een medewerker aan, zij brengen je dan naar de juiste plek.

Helaas, het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het evenement.

Er zijn zowel zit- als staanplaatsen tijdens dit evenement. Bij aanschaf van je tickets kan je een keuze maken of je een zit- of staanplaats wil.

Het is niet toegestaan om (huis)dieren, plastic flessen, blik, vuurwerk, glaswerk, (vuur) -wapens en/of gevaarlijke voorwerpen, (hard)drugs, alcoholhoudende dranken en etenswaren in welke verpakking dan ook mee te nemen. Op straffe van inbeslagname van deze zaken al dan niet zonder teruggave. 

- Adres en route

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10 

3084 BA Rotterdam

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Ahoy. 

Met 2.000 parkeerplaatsen biedt Rotterdam Ahoy genoeg ruimte voor je auto. Een parkeerplek kost 19,- euro. Zeker zijn van een parkeerplek naast Ahoy? Je kunt tot twee uur voorafgaand aan het event een parkeerkaart met parkeergarantie kopen.

Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam Ahoy. 

RnB Oldskool Hits club tracks-logo-trans