over Rnb Oldskool Hits

Over RnB Oldskool Hits

Met een rijk gevulde platenkoffer start RTL-presentator John Williams in 2018 een eigen theatershow rondom zijn favoriete RNB oldskool hits. Als een muzikale snelkookpan neemt hij de bezoeker mee langs een eindeloze reeks van wereldberoemde RNB hit-dossiers. Bijgestaan door de beste muzikanten en vocalisten van ons land, en afgewisseld met persoonlijke anekdotes, voert hij het tempo verder op met uitvoeringen van de grootste RNB hits.

De RNB Oldskool Hits theatershows roepen jeugdherinneringen op aan levendige discoperiode van de jaren ’80, ’90 en ‘00. Voor één avond waant men zich weer in The Challenge, Imperium, Locomotion of Bluetiek-in. De discotheken waar men in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats. Jodeci, Boyz II Men, SWV, Blackstreet en nog veel meer komen voorbij tijdens dit leukste feestje van Nederland.

Oldskool Hits Part Two

Na een succesvol eerste seizoen komt  Williams met een vervolg op zijn muzikale rondreis.  RNB OLDSKOOL HITS PART TWO is nog grootster en met een uitgebreidere tourlijst. Van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Utrecht. De theaterzalen stromen opnieuw vol en transformeren in binnen enkele minuten tot kolkende massa’s met dansende en meezingende bezoekers. Maar dan moet Williams noodgewongen de tournee voortijdig beëindigen als gevolg van de corona pandemie.

COVID-19

Terwijl de hele wereld de adem inhoudt en iedereen alle ontwikkelingen op voet volgt, bedenkt  Williams een nieuwe manier om door te gaan. Hij lanceert zijn eigen online platform; “Johnny World”. Met RNB Oldskool hits stream-uitzendingen weet hij in korte tijd duizenden fans te bereiken. Alleen nu digitaal.

Johnny's World

“Johnny’s World” groeit uit tot een online ontmoetingsplek voor liefhebbers van RNB, funk en soul. Ondanks de beperkende maatregelen slaagt Williams erin om enkele livestream shows te organiseren vanaf opvallende locaties. Zo presenteert hij een show in een leeg Rotterdam Ahoy, de skybar van het Corendon Hotel maar ook de AFAS Live.

RnB Oldskool Hits naar Rotterdam Ahoy

In november 2021 kondigt John Williams zijn grootste RNB Oldskool Hits uitdaging  tot nu toe aan: een avondvullende show in Rotterdam Ahoy. 

Op vrijdag 27 oktober 2023 komt RnB Oldskool Hits terug naar Rotterdam Ahoy. Dit keer met de Club Track editie.

Wat mag je verwachten?

  • Een groot muzikaal feest der herkenning
  • Ultiem stapavondje met generatiegenoten/vrienden/familie
  • Verscheidenheid aan muziekstijlen; voor elk wat wils
  • Topmuzikanten en vocalisten op één podium
  • Generatie-overschrijdend concept
  • Nieuwe presentatie formule met mix van guilty pleasures, opzwepende hits, disco, live band & vocals, anekdotes,  humor, DJ/MC, speciale effecten
  • Uniek in zijn genre (combinatie van show, pop, theater)
  • Feel good atmosfeer, verbroedering, een luxe avondje uit.