Pers

Pers - John Williams te gast bij Humberto

15 september 2023

John Williams zet studio op zijn kop met Jump Around 

Persbericht - John Williams terug met RnB Oldskool Hits

31 maart 2023

John Williams terug met RnB Oldskool Hits  

Nieuwe editie na uitverkocht AHOY in 2022  

Na een compleet uitverkocht Ahoy in 2022 komt dit nostalgische muziekspektakel van John Williams heel hard terug. Ook deze editie neemt hij je weer mee op reis door de 80s, 90s en 00s. Gewapend met een arsenaal aan heimwee-opwekkende hits, aanstekelijke anekdotes en een collectief van de beste muzikanten en de meest loepzuivere zangtalenten van ons land laat hij je ook dit keer partyen like it’s 1999…of 1987 of 2003.  

Met een rijk gevulde platenkoffer start RTL-presentator John Williams, ook wel bekend van zijn tv-programma’s Help Mijn Man Is Klusser en De Slechtste Chauffeur Van Nederland, in 2018 een eigen theatershow rondom zijn favoriete RnB Oldskool Hits. Als een muzikale snelkookpan neemt hij de bezoeker mee langs een eindeloze reeks van wereldberoemde RnB hit-dossiers. Bijgestaan door de beste muzikanten en vocalisten van ons land, en afgewisseld met persoonlijke anekdotes, voert hij het tempo verder op met uitvoeringen van de grootste RNB hits.  

In 2022 brengt John Williams het RnB feest al eens naar Ahoy dat resulteerde in een uitverkochte zaal. Dit jaar kondigt hij daarom opnieuw een event aan.  

Op vrijdag 27 oktober 2023 presenteert John Williams met trots RnB Oldskool Hits Club Tracks. 

RnB Oldskool Hits Club is een grote, energieke trip down memory lane. En brengt je naar een tijd waar je de nieuwste muziek nog ontdekte via illegale bootlegs, je trui vooral oversized, gebreid en kleurrijk moest zijn en Doc Martins een no-brainer waren. Deze avond mixt John het allemaal in elkaar; van de opkomst van de hip-hop tot de haarlak-hoge pony, van Fubu tot the Fugees, van de eerste Nike Air Jordan tot Montell Jordan, van Blackstreet tot de Breakout, van de Rubik’s Cube tot Ice-Cube, van De La Soul tot Sylvana’s Soul, van zweetbandjes tot Keith Sweat, van Miami Vice tot Vanilla Ice, van Jodeci tot Carlo Colluci, van de Gameboy tot Boyz2Men, en nog heel veel meer. Waan je voor heel even weer in The Challenge, Imperium, Locomotion of Bluetiek-In op een dansvloer bezaaid met handtasjes waar ieder moment een breakdance-battle los kon gaan.  

Het belooft weer een legendarische avond te worden. Are you ready to come and get your freak on? Stof dan nu alvast je dansmoves, vierkante schoudervullingen en veel te wijde tuinbroeken af en maak je op voor een avond RnB Oldskool Hits!